Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A tökéletes öngól: kötény a saját kapusnak

2014.03.31. 10:25

Az, hogy valaki a saját kapujába fejel vagy lő nagy igyekezetében, előfordul, olyat viszont ritkán látni, amit a Lazio egyik játékosa hozott össze csapata vasárnapi bajnokiján.

A Lazio 2-1-es vezetéssel kezdte a Parma elleni mérkőzés hajráját, aztán a 81. percben minden elromlott. Egy beadás után a védő Ciani a saját ötösén belül elhalászta a labdát a Parma-támadó elől, úgy tűnt, elhárult a veszély. 

Ezután viszont Cianinak és kapusának olyan érzése lehetett, mintha lassított felvételt nézett volna, a védő ki akarta rúgni a labdát, de meggondolta magát, így mindketten figyelték, ahogy a labda a kapus lábai között bepattog. Marchetti már túl későn nyúlt hátra, öngól lett a vége. 

Ciani és Marchetti szerencséjére ezzel nem ment el a győzelem, Candreva ugyanis a 93. percben megszerezte a győztes gólt a Laziónak, így lett 3-2 a vége.