A Diósgyőr szögletén röhög majd a világ

2014.04.16. 09:49

Valami lehet a debreceni Oláh Gábor utcai stadion B-közép előtti kapujánál, néhány éve ide rúgta a fehérvári Durica azt a legendás öngólt, ami aztán világhírűvé vált. Most ismét itt került kellemetlen helyzetbe egy játékos. 

A Debrecen elleni kedd esti kupaelődöntőn a diósgyőri Gohér Gergő ugyan nem bombázott saját kapujába, de röhejes szöglettel örvendeztette meg a közönséget. Egyszerűen elcsavarta a labdát a kapu mögött, valószínűleg elvesztette egyensúlyát a rúgás előtt.  

A Debrecen 3-1-re vezetett ekkor, a végeredmény 4-2 lett, az utolsó gólt az a Tisza Tibor szerezte, aki korábban a Diósgyőrben futballozott, tartozik is neki a klub, így kedd este kizárták őket az igazolásokból, amíg nem rendezik a számlát. Az elődöntő visszavágója május 7-én lesz.

Gohér megmozdulását ugyan már sokan látták már a Youtube-on, olyan népszerű viszont biztos nem lesz, mint Durica emlékezetes megmozdulása. A szlovák játékos a Fehérvárral hosszabbításra állt a kupanegyeddöntőben 2008-ban, amikor a debreceni Dombi tizenegyest harcolt ki. A büntetőt kifogta a kapusuk, ám Durica a kipattanót saját kapujába bombázta. Az öngólt több millióan látták a világban, külföldön is cikkeztek róla.