Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Késett az ellenfél, a bíró elkezdte nélkülük

2014.06.07. 15:19 Módosítva: 2014-06-07 15:19:11

Alaposan megváratták a belgák a második félidő elején Dél-Korea csapatát a női gyeplabda-vb vasárnap délelőtti csoportmeccsén, amiért meg is kapták a büntetésüket.

A belga válogatott éppen csak kifutott az öltözőből, felkapták az ütőiket, majd sprinteltek is a pályára, az ázsiaiaknak pedig ennyi elég is volt ahhoz, hogy elkezdjék a második félidőt. Egy másodpercet sem hagytak ellenfelüknek, hogy felálljanak, sőt, azt sem várták meg, hogy a belga kapus a pályára érjen - neki már az akció közben kellett a kapujába sprintelnie, azon aggódva, hogy gól lesz-e a rendkívül sportszerűtlen megmozdulás vége.

Az első támadást megúszták, ám a mérkőzés végére elhúztak tőlük a koreaiak, akik 4-2-re nyerték a csoportmeccset a Hágában zajló világbajnokságon.

Azt nem tudni, a bíró hogyan engedhette el a kezdést kvázi ellenfél hiányában, egyértelmű, hogy miatta alakulhatott ki a sportszerűtlen helyzet, már akkor megadta a kezdő sípszót, amikor még csak 2-3 belga volt pályán.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?