210 kilónyi profi sportoló verte egymást Miamiban, sokkolóval állították le őket

2014.07.21. 12:18

Jo-Lonn Dunbar amerikaifutballista nem tudott magával mihez kezdeni szombat este. A St. Louis Rams edzőtáborig még napok voltak hátra, hosszú volt a szünet az alapszakasz óta, Miamiban pedig olyan sok jó hely van, ezért elment a South Beach-en található Dream Nightclubba.

Ivott, szórakozott, aztán a bár alkalmazottjai csak arra figyeltek fel, hogy a védőjátékos hajnali órákban artikulálatlanul üvöltve rontott ki a hely elé, ahol pont ott volt egy csapatot kereső NBA-s kosaras, Donte Greene.

Dunbart hiába fogták le a barátai, ő a balhét kereste, a két sportoló addig ordibált egymással, amíg egy szomszédos sushi étterem el nem kezdték egymást püfölni. "Elszabadult a pokol" - mesélt a balhéról a night club egyik alkalmazottja, aki jobbnak látta, ha nem lép közbe. 

Dunbar 185 centi és 107 kiló, Donte meg 210 centi és 103 kiló, a rendőrök is csak sokkolóval tudták leteríteni az egymást verő profi sportolókat, aztán garázdaság miatt vádat emeltük ellenük.

Pedig már csak négy napot kellett volna kibírnia Dunbarnak, hogy minden rendben legyen, a kilátásai is jónak tűntek azok után, hogy a múlt szezont négymeccses eltiltással kezdte, mert olyan teljesítménynövelőket használt, amik tiltottak az NFL-ben. Greene éppen a Summer League-ben készül a Brookly Netsszel, két év után térne vissza az NBA-be.