József, Bánk
-6 °C
0 °C

Sorsoltak az asztalitenisz Klubcsapatok Szuper Ligájában

2014.11.28. 13:47

Befejeződtek a csoportmérkőzések az asztalitenisz Klubcsapatok Szuper Ligájában, és elkészült az egyenes kieséses szakasz sorsolása: az 1-6. helyért zajló felső ági versenyben magyar részről egy férfi és három női csapat szerepelhet, utóbbiban a Postás SE és a Budaörs éppen egymással meccsel majd.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a KSZL első szakaszában a Celldömölk férficsapata az első, a Pénzügyőr SE a harmadik, míg az ifjúsági korú játékosokkal felálló U21-es válogatott a negyedik helyen végzett a négyesében. A nőknél a Postás SE csoportelsőként, a Budaörs és a Szekszárd csoportmásodikként zárt.

A négy közé jutásért a celldömölkiek a cseh El Nino Prahaval mérkőznek, a szekszárdiak ellenfele az osztrák Ströck lesz, míg a Postás és a Budaörs egymással meccsel.

A férfimezőny alsó ágán (a 7-12. helyért) az U21-es válogatott a szlovén Kema Puconci ellen folytatja. A Pénzügyőr az első körben erőnyerő. Az oda-visszavágós rendszerű párharcok első mérkőzéseit január 13-án játsszák.