Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

A 49-es láb egy női röplabdásnak is jól jön, ha egyensúlyozni kell

2014.12.27. 16:39

49-es lába van, majdnem két méter magas és elképesztő frizurákat készít, röviden így jellemezhető a német női röplabda bajnokság legmagasabb játékosa, Alexis Olgard.

Alexis Olgard sötét cipőben
Alexis Olgard sötét cipőben
Fotó: instagram.com/alexisolgard

A Bild kérdezett rá az Amerikából igazolt középső blokkoló méreteire. „A pályán ez nem hátrány, sőt, nagyon sokat segít az egyensúlyozásban, de a lábam azért nem tartozik a kedvenc testrészeim közé" – mondta Olgard, aki 49-es cipőt hord.

Ilyen méretet, ha nem is egyszerűen, de be tud szerezni, magas sarkút interneten szokott rendelni, míg röplabdázáshoz simán használ férfi sportcipőket.

A 198 centi magas Olgard korábban a Southern California egyetemen sportolt, innen került be az amerikai junior válogatottba, és már a felnőttek között is volt kerettag. Most a német Aurubis igazolt játékosa.

Kisebb meglepetés, hogy a Facebook-profilja szerint a kedvenc sportolója a kalapácsvető Orbán Éva. Az atlétát valószínűleg az amerikai egyetemén ismerhette meg, Orbán is ott végzett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?