Natália
1 °C
7 °C

Az amerikai vb-csapat kiakadt a túl drága hotelszobákon

2017.07.17. 19:02

A Marriott Hotelben megszálló amerikai csapat túl drágának találta a szobákat, ezért árcsökkentést kért. Hogy jóval túllőhettek az eredeti árakkal, azt az is jelzi, hogy az Egyesült Államok csapata kapott is rögtön 30 százalék engedményt, derítette ki az Mfor.hu.

A Bp2017 Kft.  még január végén szerződött a Duna Szálloda Zrt.-vel, hogy az USA-csapat 85 ezer forint/fő/éj áron kapjon szobákat a vizes vb idején. Maga a szoba 50 ezer forintba került, a maradék 35 ezer pedig a speciális étkezés biztosítására kellett. 

Az árral nem is volt baj addig, amíg meg nem érkeztek a csapatvezetők, akik a szobák és a szobaárak áttekintése után túl magasnak találták azokat. A Bp2017 Kft. ezt jelezte a Duna Szálloda Zrt.-nek, ami egyoldalú árcsökkentési javaslatot tett, 30%-ot engedett. Így egy fő már 59 840 forintos árért lehet a hotelben. A szobaár 44 800 forintra csökkent, a speciális étrendet pedig 35 ezer helyett 15 040 forintból hozzák ki.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?