Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ronnie O'Sullivanék egymásnak ütötték a vállukat

2018.04.28. 22:59 Módosítva: 2018-04-28 23:37:22

A második körben kiesett a sznúker-vébén a nagy esélyes, ötszörös bajnok Ronnie O'Sullivan, akit Ali Carter győzött le, írja a BBC.

Az idei szezonban öt pontszerző versenyt is nyert Ronnie O'Sullivannek már pénteken is kapaszkodnia kellett, végül 9-7-es Carter vezetéssel kezdték meg a szombati szakaszt.

Ronnie O'Sullivan túl sokat rontott, ami ezúttal nem fért bele, 13-9-cel Carter ment tovább. Az ötszörös világbajnok ezzel nagyon korán búcsúzott, és nem tud hat pontszerző versenyt nyerni a szezonban, ami rekordnak számított volna.

Voltak a meccsen feszült pillanatok, a 19. frame-ben egyszer össze is ütköztek, amikor Ronnie O'Sullivan visszament a székéhez, és nem nagyon volt hajlandó arrébb húzódni, sőt, úgy tűnt, oda is szúrt könyökkel, vagy a válluk ütközött, miközben Carter éppen jött az asztalhoz.

Egy kis odamondogatás után próbálták elmosolyogni a koccanást. „Ez semmiség volt. Visszasétált a székéhez, én meg az asztalhoz, összekoccant a vállunk, nem nagy ügy" – mondta utólag az esetről Carter.

Carter eddigi tizenhét találkozójukból mindössze egyszer tudott győzni, és most először nyert pontszerző versenyen. 2008-ban és 2012-ben éppen a világbajnokság döntőjében kapott ki tőle, nem véletlen örült ennyire a sheffieldi Crucible Színházban elért győzelmének.

A világranglista 2. Ronnie O'Sullivan mellett már az első körben kiesett a címvédő, és ranglista 1. Mark Selby is.