Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Medencébe esett, megfulladt Bode Miller 19 hónapos lánya

2018.06.12. 10:50

Bode Miller olimpiai és világbajnok amerikai alpesi síző 19 hónapos kislánya úszómedencébe fulladt Dél-Kaliforniában - közölte a hatóság nyomán az MTI. Emeline Miller vasárnap hunyt el egy Orange megyei kórházban, egy nappal a vízi balesetet követő sikertelen újraélesztés után.

„Le vagyunk sújtva” - írta Miller a lányáról közölt kép mellé Instagramon.

Millernek Emeline-on kívül három gyereke van, Emeline volt a második közös gyereke a strandröplabdázó Morgan Millerrel, akivel 2012-ben házasodtak össze.

Szombat este helyi idő szerint fél hét előtt hívták a mentőket Coto de Caza egy elegáns negyedében lévő házhoz – részletezte Tony Bommarito, a megyei tűzoltóság kapitánya. A sikertelen újraélesztési kísérlet után a kislányt a sürgősségi osztályra vitték, de már nem tudták megmenteni. A baleset körülményeit vizsgálják - mondta az Orange megye seriff hivatalának szóvivője, Carrie Braun.

A 40 éves Bode Miller a legsikeresebb amerikai alpesi síző, 33 világkupa-győzelmet aratott, négyszer volt világbajnok, hat olimpiai érmet szerzett, köztük egy aranyat a 2010-es vancouveri téli olimpián. A 2014-es szocsi téli olimpia legidősebb érmes síelője volt 36 évesen.