Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ibrahimovic visszatérhet Európába

2018.09.24. 08:53

Zlatan Ibrahimovic Amerika egyik legnagyobb szenzációja: érkezése óta egy igazi celeb, aki többet szerepel talk show-kban, mint a futballpályán, hihetetlenül bejött neki az tengerentúli kaland. A játék is megy neki, az LA Galaxy azonban messze nem olyan jó, ráadásul idén a szerződése is lejár, a svéd klasszis pedig azon gondolkozik, hogy mindössze egy év után visszatér Európába. 

Kaptam egy ajánlatot, a Malmö azt szeretné, hogy térjek haza és ott fejezzem be a karrieremet

– idézi a játékost a Goal.com.

Ibrahimovic a Malmö akadémiáján nevelkedett, és a svéd csapat volt az első profi klubja 1999 és 2001 között. A városban félistenként tisztelik, a csatár is visszatérne a svéd élvonalba, így előbb-utóbb biztosan hazatér.

A svéd klasszis még mindig jól játszik (22 meccsen 17 gól és öt gólpassz a mérlege), nemrég meglőtte az 500. profi gólját és Amerikából is vannak ajánlatai.