Ételmérgezésben halt meg egy orosz MMA-harcos

2022.11.01. 20:21
Alekszandr Piszarev MMA-harcos álmában halt meg, holttestére a kutyasétáltatásból visszatérő édesapja talált rá. A sportoló feleségét kórházban ápolják.

Az MMA-harcos egy háztartásban élt édesapjával, Igor Vladimirovics Piszarevvel, aki szerint fia és felesége görögdinnyét fogyasztottak, majd hánytak is, mielőtt megtörtént a tragédia.

Az apa szerint fia ételmérgezés áldozata lett, mert ugyan Alekszandr Piszarev veszélyes sportágat űzött, semmilyen komoly sérülést nem szerzett MMA-meccsein. Az édesapa azt megerősítette, hogy fia az utolsó küzdelme során ujjtörést szenvedett, nagyobb baja viszont nem esett.

„Visszatértem a kutyasétáltatásból, és vacsorázni hívtam a fiamékat, de semmilyen választ sem kaptam. Ekkor bementem a szobájukba, ahol láttam, hogy Alekszandr és a felesége alszanak. Közelebb léptem a fiamhoz, és akkor derült ki, hogy már nem lélegzik. A feleségét mentőautó vitte el” – idézte Igor Vladimirovics Piszarevet a Newsweek.

Alekszandr Piszarev legnagyobb eredménye egy Európa-bajnoki döntőben való szereplés volt MMA-s pályafutása során. Összesen öt meccset vívott, három győzelem és két vereség a mérlege.