Rabként él Michael Schumacher felesége Eddie Jordan szerint

20060913 zaf s04 0083
2023.03.23. 10:23
Michael Schumacher felesége, Corinna az elmúlt évtizedben „rabként” élt, miközben a férfi állapotát titokban tartotta – véli a család barátja, Eddie Jordan.

Schumacher, a Ferrari legendás pilótája 2013 óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, miután egy svájci síbalesetben súlyos agysérülést szenvedett. A német versenyző mesterséges kómában van, tavaly óta pedig a család genfi-tavi otthonába költöztették, ahol Corinna ápolja őt egy orvosi csapat segítségével.

Eddie Jordan – aki a korábbi Formula–1-es istálló, a Jordan Grand Prix alapítója – egy interjúban arról beszélt, Corinna nem engedte meg neki, hogy meglátogassa Schumachert, mert ezzel is óvni akarta férjét.

„Ez volt a legszörnyűbb helyzet Mick (Schumacher fia – a szerk.) és Corinna számára” – mondta Jordan a New York Post szerint.

Már majdnem tíz év telt el, és Corinna azóta sem tudott elmenni szórakozni, ebédelni, ide-oda. Olyan, mintha egy fogoly lenne, mert mindenki Michaelről akarna vele beszélni, pedig nem kellene minden alkalommal emlékeztetni rá

– vélekedett Jordan. A férfi szerint Corinna felállított néhány szabályt azok számára, akik meg akarják látogatni a hétszeres világbajnokot.

Nagyon jól ismerem őt, még azelőttről, hogy Michaelhez feleségül ment volna. Ő egy kedves lány, szóval már régóta jó a kapcsolatunk. Kezdetben próbáltam meglátogatni Michaelt, de Corinna nem engedte, hozzáteszem, jogosan, mert mindenki ezt akarta

– mesélte a férfi.

Január 3-án töltötte be 54. életévét Michael Schumacher, a Formula–1 történetének egyik legsikeresebb versenyzője, azon a napon pedig egy kvízzel emlékeztünk meg róla, amelyet ide kattintva tud kitölteni.

(Borítókép: Michael Schumacher és felesége 2006-ban. Fotó: Northfoto)  • Tippek
  • Babaváró hitel