Sürgősségire kellett szállítani a kabalát, miután McGregor kiütötte

2023.06.11. 12:11
A Miami Heat–Denver Nuggets NBA-döntő negyedik meccsének félidejében Conor McGregor, a világ legismertebb ketrecharcosa úgy kiütötte a kabalát, hogy a figurát alakító férfit kórházba kellett szállítani.

A Denver Nuggets 108–95-re nyert pénteken a Miami Heat vendégeként, ezzel összesítésben 3–1-re vezet az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) döntőjében, azaz már csak egy győzelem választja el a végső sikertől. A meccs félidejében Conor McGregor reklámozta a saját fájdalomcsillapító spray-jét. A világ legismertebb ketrecharcosa ennek keretében a hazaiak kabalájával, Burnie-val bunyózott játékosan.

Burnie pedig kapott egy akkora balhorgot, hogy elterült a földön, majd a kifeküdt kabalára is mért egy ütést McGregor, miközben fájdalomcsillapító spary-vel fújkodták többen a férfit, majd lehúzták a pályáról. 

Mivel a félidei játékos bunyó menete előre le volt egyeztetve, senki sem sejtette, hogy a kabalát játszó férfit véletlenül tényleg nagyon megütötte az ír harcos. Miután lehúzták a pályáról, a férfit az Athletic információi szerint egy közeli kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol fájdalomcsillapítókat kapott. A vizsgálatok megállapították, hogy nincs komoly sérülése a férfinak, hazaengedték.