Az OnlyFansen keresi meg a felkészüléséhez szükséges pénzt a mexikói műugró

2023.06.16. 11:48
Diego Balleza a világ élvonalába tartozó mexikói műugró, aki szeretne ott lenni a 2024-es olimpián. Ám ehhez pénzre van szüksége, a szövetsége pedig nem tudja támogatni, így OnlyFans-fiókot indított, és a testével keresi meg a felkészüléséhez szükséges összeget.

Miután a Nemzetközi Úszószövetség (World Aquatics) és a mexikói sportbizottság között régóta viharos a viszony, a közép-amerikai ország vizes sportolói nem jutnak megfelelő mennyiségű anyagi támogatáshoz, amelyből finanszírozni tudnák a felkészülésüket a 2024-es párizsi olimpiára. Emiatt nyitott OnlyFans-fiókot Diego Balleza, a 28 éves műugró – írja az AP nyomán a 24.hu. Balleza 15 dollárért kínálja a havi előfizetést, eddig közel 14 képet és 30 videót töltött fel az oldalra. 

Azért döntöttem úgy, hogy indítok egy fiókot, mert mindig keresed a módját, hogyan tudnál pénzhez jutni. Fizetem a számláimat, fenntartom a házat, segítek édesanyámnak… Bármit feltölthetek, az érvényes tartalomnak számít. A pénz, amit az OnlyFansen keresek, eléggé ingadozó, de eddig jó szolgálatot tett 

– idézi az AP a műugrót. 

Balleza az OnlyFansen keresett pénzből igyekszik pótolni az alig több mint 30 000 pesót (kb. 1700 dollár), amelyet korábban kormányzati ösztöndíjként kapott a felkészülésére. 

Balleza egyébként a műugráson belül a 10 méteres szinkrontoronyugrás számban a világelitbe tartozik. 2019-ben Kvangdzsuban világbajnoki bronzérmet nyert, 2021-ben pedig a tokiói olimpián ugyanebben a számban negyedik lett. A mexikói versenyző ott lesz a 2023-as fukuokai világbajnokságon, ahol az olimpiai kvóta megszerzéséért küzd majd.