Nem engedték a szurkolónak, hogy bevigye a stadionba terápiás háziállatát, egy aligátort

2023.09.29. 17:08
Egy baseball-rajongót nem engedtek be a Philadelphia Phillies mérkőzésére, mert magával akarta vinni terápiás háziállatát, a Wally névre hallgató aligátort is. A férfi bizakodó, hogy ő és házikedvence még találkozhatnak a csapat játékosaival.

Joie Henney és Wally, az aligátor a Pittsburgh Pirates elleni hazai mérkőzés napján próbáltak meg bejutni a Philadelphia Phillies stadionjába, a Citizens Bank Parkjba.

Henney a CNN Sportnak elmondta, hogy Wally-val meghívást kaptak, hogy találkozzanak a Phillies játékosaival a szerdai, Pirates elleni mérkőzés előtt, de mivel későn érkeztek meg a stadionba és a játékosok már kint melegítettek, így nem volt lehtőségük találkozni velük.

Wally már más mérkőzéseken is járt kint, így ezúttal is vettem neki jegyet, nem tudtam, hogy ezúttal nem fogják beengedni. Mint utóbb kiderült, csak szolgálati állatokat engednek be a stadionba, mint például a kutyák, vagy a lovak, terápiás állatokat nem

– mesélte a CNN-nek a férfi.

A Citizens Bank Park irányelvei szerint csak a különleges igényű vendégek számára fenntartott szolgálati kutyákat, vagy a kiképzés alatt álló szolgálati kutyákat látják szívesen a stadionban. Minden más állatot bevinni tilos.

A szerdai események után Henney továbbra is bizakodó, hogy ő és Wally még a tengerentúli profi baseball-liga (MLB) rájátszása előtt visszatérhetnek a stadionba, hogy találkozzanak a Philadelphia Phillies játékosaival.