A napokban coming outolt Ralf Schumacher a Hungaroring bokszutcájában sétálgatott kedvesével

2024.07.20. 19:15
Miután az Instagramon megmutatta kedvesét, és közös képet is posztolt vele Instagram-oldalán Michael Schumacher öccse, Ralf Schumacher most a Hungaroringen jelent meg szerelmével, Etienne-nel. A volt pilóta azért érkezett hazánkba, hogy kommentálja a Magyar Nagydíjat.

Néhány nappal az után, hogy coming outolt, a 49 éves ex-Formula–1-es pilóta és Sky-szakértő Ralf Schumacher a Magyar Nagydíjon nyilvánosan is mutatkozott szerelmével, a 34 éves Etienne-nel – írja a Bild.

Ahogy azt korábban az Index megírta, a legendás Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher öccse, a szintén autóversenyző Ralf Schumacher az Instagramon köszönte meg a sok gratulációt és drukkolást, amit az után kapott, hogy bejelentette: egy férfival él párkapcsolatban.

A német lap információi szerint – amely nyilatkozatot ugyan kért, de nem kapott – a pár először a Sauber versenycsapatnál iszogatott, mielőtt a Red Bullhoz mentek volna. Ezt követően Ralf Schumacher és barátja a Hungaroring bokszutcájában sétált, ahol Etienne lazán beleszívott egy e-cigarettába.

Délután 3 óra körül azonban rövid időre elváltak útjaik, ugyanis  Ralfnak a Sky mikrofonjánál kellett dolgoznia és kommentálnia az eseményeket.