Hír érkezett Michael Schumacherről, megjelent egy eseményen az egykori pilóta

2024.10.02. 11:43
A legendás pilóta lánya szeptember 29-én házasodott össze párjával, értesülések szerint pedig Michael Schumacher is megjelent a násznépben. Ez lehet az első lépés felesége, Corinna nyilvánosság felé való enyhülésének.

Michael Schumachert hosszú évek után először láthatták lánya, Gina-Maria esküvőjén. A 27 éves nő Iain Bethkével házasodott össze a család mallorcai villájában, a Mirror értesülései szerint pedig

a 11 éve orvosi ellátásban részesülő legendás autóversenyző is ott volt a menyegzőn.

A hétszeres világbajnok tragikus síbalesete óta folyamatos orvosi felügyelet alatt áll, amelynek legelején mesterséges kómában kellett tartani. 2014 szeptemberében térhetett haza a Genfi-tóhoz, azonban azóta is felesége, Corinna és több doktor vigyázza felépülését.

Neje emellett titkolja Schumacher pontos állapotát, az otthonukba csak nagyon kevés embernek van bejárása.

A mallorcai utazás talán egy kis enyhülést hozhat a titkolózásban, ám egyelőre semmilyen konkrét bizonyíték vagy kép nem látott napvilágot az autóversenyzőről.

A pilóta korábban is többször járt a villában. A mostani látogatásban a lánya esküvőjén kívül az a különbség, hogy Schumacher a többi vendég előtt is megjelent – ugyanakkor a Mirror szerint az összes vendégnek kint kellett hagynia a mobiltelefonját, hogy ne készíthessenek fényképet az eseményen.

A bátyja ápolásából eddig nagyjából kizárt Ralf Schumacher is ott volt az értesülések szerint, ami békülésről adhat tanúbizonyságot. A mallorcai Ultima Hora arról számolt be, hogy a ceremónia nagyjából egy óráig tartott, a boldogító igent pedig négykor mondta ki a pár.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport