Erdei tökéletesen felkészült

2009.01.05. 19:18 Módosítva: 2009.01.05. 19:24

"Barasjan személyében nagyon erős ellenfelet kaptam. Thomas Ulrich ellen megmutatta milyen képességekkel rendelkezik. Száz százalékig felkészültem!" - mondta a profiboksz.hu beszámolója szerint a magyar bokszoló.

"Nagyon tisztelem őt, nagyon tapasztalt, gyors, rendkívül mozgékony és remek taktikusként ismert. De felkészültem a meccsre, motivált vagyok és meg akarom fosztani a címétől" - nyilatkozta az ukrán kihívó Erdeiről.

Erdei mellett azonban a nagyközépsúlyú Balzsay Károly is ringbe lép, szintén a WBO világbajnoki övéért, ő kihívóként küzd meg az orosz Gyenyisz Inykinnel. "Jól ismerem Inykint, erős ellenfél, de mindenkinek meg akarom mutatni, hogy mire vagyok képes és meg fogom szerezni a címet!"

"Nagyon sokat kellett ezért a címért dolgoznom és sokat is vártam rá. A vb-címmel minden megváltozott, most már tudom mik az erősségeim, én vagyok a világbajnok. De Károly egy nagyon erős ellenfél, csakhogy én sokkal erősebb vagyok!" - mondta Inykin magabiztosan.

A gála programjában szintén fellép a második profi meccsére készülő Bedák Pál, aki román ellenfelet kapott a profi debütáns Laurent Ucristinel Balmau személyében. A főszereplők szerdán 17 órától nyilvános edzésen vesznek részt, a mérlegelésre pénteken 15 órakor kerül sor. (MTI)