Tysont kap születésnapjára a szerb hurka

2009.07.07. 11:25
Mike Tyson állítólag visszatér, egy teljesen ismeretlen szerbbel, Nenad Sztankoviccsal bokszolhat. Mindenféle lapértesülések szerint az egykori nehézsúlyú világbajnok négy év pauza után léphet ringbe.

Mike Tyson a doghouseboxing.com értesülései szerint decemberben visszatér a szorítóba, az egykori nehézsúlyú világbajnok Belgrádban a szerb Nenad Sztankoviccsal bokszol december 20-án.

000 WAS2005060909726

Sztankovics tipikus hurka, hét győzelme és egy döntetlenje mellett 12-szer kapott ki, és bár legutóbbi három mérkőzését Szerbiában megnyerte, pályafutása során összesen két komolyabb ellenfele akadt. Az ukrán Szergej Dzinziruk az első menetben kiütötte, a magyar Gálfi András a második menetben győzte le TKO-val.

„A szponzoraim szép ajándékkal leptek meg 33. születésnapomra” – mondta a szerb bokszoló, aki pontn december 20-án ünnepel.

Tyson 2005-ben bokszolt utoljára hivatalos meccsen, azóta csak bemutatókon vett részt, az utolsó hírek újabb drogproblémáiról, kislánya tragikus haláláról és elhízásáról szóltak. Sztankovics egyébként nagyjából 40 kilót hízott az utóbbi években. Tyson még nem nyilatkozott az ügyben, nem lenne meglepetés, ha a történetről kiderülne, hogy hiányos az igazságtartalma.