Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Februárra halasztották Holyfield ugandai meccsét

2010.01.04. 18:53

Január 16-ról február 20-ra halasztották Evander Holyfield ugandai ökölvívó-mérkőzését - amelyen egy kisebb szervezet, a WBF nehézsúlyú világbajnoki címe lesz a tét -, hogy Holyfield és riválisa, Francois Botha jobban fel tudjon készülni a küzdelemre, továbbá a közeli időpont miatt nem lehetett volna megfelelően meghirdetni a találkozót.

A 47 éves Holyfield eddigi profi mérlege 42 győzelem, 10 vereség és 2 döntetlen, legutóbb 2008 decemberében vitatott bírói ítéletettel, pontozással kapott ki az orosz Nyikolaj Valujevtől a WBA világbajnoki címmérkőzésén. Botha szintén elismert alakja az ökölvívásnak, négy vereség és három döntetlen mellett 47 győzelme van. A négy kudarcot egyaránt korábbi nehézsúlyú világbajnokoktól, Mike Tysontól, Lennox Lewistól, Vlagyimir Klicskótól és Michael Moorertől szenvedte el.