Félmillió jár Kelemen megveréséért

2012.02.03. 13:26

A 12 mérkőzése után is veretlen nagyközépsúlyú Kelemen Balázsnak ellenfelet keres a Felix Promotion menedzser iroda. Félmillió forintot dobtak fel.

„Azért ajánlottam fel ezt az összeget, mert a magyar bokszolók jelentős része szájkaratés. Többször elmondták már, hogy így megvernék, úgy megvernék Balázst, szinte már a menetszámot is megtippelik. Ezek után adtunk hivatalos ajánlatot több menedzsernek is, de semmiféle reakció nem érkezett. Ezért tettem most ezt a nyilvános ajánlatot, hogy ne kerülhesse el egy bokszoló figyelmét sem, ez ne lehessen kifogás” - mondta Rácz a Totalsportnak.

„Félmillió forint teljesen korrekt ár. A cél az, hogy a nyári interkontinentális címmeccs előtt legyen egy olyan találkozója, ahol szokni tudja a menetszámot, hiszen eddig a 12 bunyójából 11-et kiütéssel nyert meg. Abban reménykedünk, hogy a kihívásra jelentkeznek, és Balázsnak legalább egy tízmenetes mérkőzés összejön. Mivel magyar bajnoki címmeccsről van szó, természetesen meg kell felelni a következő kritériumoknak: magyar állampolgárság, magyar licenc, megfelelő mérkőzésszám a címhez, pozitív rekord, és természetesen a rendben lévő orvosik – összegzett Rácz.