Kessler rohadt jó bunyós, nem félek tőle

2012.05.23. 11:51

Erdei Zsoltnak új vetélytársa lehet, a korábban nagyközépsúlyú Mikkel Kessler fellépett félnehézsúlyba, és mindjárt egy brutális KO-val mutatkozott be, Allan Greent ütötte ki. Erdeit ez nem riasztja, szívesen kiállna a dánnal.

„Sajnos a netem rakoncátlankodik, ezért a videót még nem tudtam megnézni, de olvastam a meccsről. Azért azt tudni kell: Green csak jóindulattal nevezhető legalább középszerűnek, nem véletlen, hogy Kesslernek az új súlycsoportban elsőre nem egy komoly riválist állítottak, tudatosan építik a karrierjét” – nyilatkozta Erdei a borsonline-nak.

„Kessler szerintem már nehezen hozta a súlyát, ráadásul most félnehézsúlyban jobban is lehet keresni, sok közönségvonzó bokszoló szerepel, Hopkins, Dawson, Cloud vagy Pascal még Kesslernek is kihívást jelent” – mondta Erdei.

A veretlen magyar félnehézsúlyú is kiállna a dánnal: „Kessler rohadt jó bunyós, élvezet lenne vele meccselni, ahogy más nagyágyútól, tőle sem félek.”

Erdei utoljára tavaly júniusban vívott hivatalos mérkőzést, akkor Byron Mitchellt ütötte ki a hatodik menetben. Szilveszterkor vívhatta volna élete egyik legnagyobb meccsét Tavoris Clouddal, de kézsérülése miatt elmaradt a mérkőzés. A keze még most sincs rendben, de szeretne ellenfelet találni magának.

„Sajnos még mindig fáj, de már beletörődtem, hogy érzékeny is marad. Most már jó sokat pihentem, nem ártana újra bokszolni. Erőnlétileg rendben vagyok, és ha találnak nekem ellenfelet, elkezdem a technikai felkészülést. Ha valamennyire bírja a kezem, akkor majd fájós kézzel fogok verekedni, ha meg nem, akkor feladom, befejezem a bunyót.”