Mayweather nem bírja a börtönkosztot

2012.06.15. 10:18

A baránője megveréséért börtönbe küldött Floyd Mayweather felmentését kérte, ki akar jönni, arra hivatkozva, hogy a börtönben kapott koszt és víz veszélyezteti egészségét, és le fog épülni. A Las Vegas-i bíróság megtagadta kérelmét, és közölte Mayweathernek azt kell ennie és innia, amit a börtönben biztosítanak neki.

Az egyik bíró szerint csupán az az oka Mayweather leépülésének, mert nem hajlandó elfogadni az ételt, amit kap. A vízre sem panaszkodhat, mert a nap 24 órájában rendelkezésére áll. Azt Peace Melissa Saragosa elismerte, hogy Mayweather csak a többi rab számára fenntartott időben és helyszínen végezheti edzéseit, és ez valóban eltérhet korábbi napirendjétől, de ha kéri, plusz lehetőséget biztosítanak számára.

Mayweather háromhónapos büntetést kapott, tíz napot töltött csak le belőle, amikor jogászai indítvány adtak be: házi őrizetet kértek, vagy legalább azt szerették volna elérni, hogy engedjék ki a magánzárkából. Azzal indokoltak, hogy ha ott marad, annyira leépül, hogy nem tudja majd folytatni bokszkarrierjét.

A bokszolót orvosa, Robert Voy is meglátogatta, aki azt állította, Mayweather vesztett izomtónusából. A doktor becslése szerint csak napi 800 kalóriát vesz magához a megszokott 3-4000 helyett .Vizet is keveset iszik, mert a csapvizet nem szereti, palackosat pedig nem kap.

Lisa Luzaich ügyész nem tudta komolyan venni a panaszokat: „Ilyen a börtön. Mit gondolt, hová megy, a Four Seasons hotelbe?"