Erdei együtt reggelizett ellenfelével

2013.03.26. 16:09

A veretlen Erdei Zsolt már a helyszínen készül meccsére, közel két év kihagyás után, szombaton egy négyes tornán vesz részt Monacóban.

A magyar bokszoló a keddi edzése után nyilatkozott. „Délelőttönként futok a szálloda melletti kertben, a hotel körül, illetve a Földközi-tenger partján, majd árnyékolok és átmozgatok. Délután pedig a pár utcasarokra lévő bokszteremben edzünk Sdunek mesterrel" - mondta a kétszeres világbajnok, aki már találkozott szombati ellenfelével, Gyenisz Gracsovval.

„Már az első napon összefutottam az ellenfelemmel, akivel köszöntöttük is egymást. Sőt, még a reggelinél is a szomszédos asztalnál ült az egyébként jó egy fejjel nagyobb srác. Jó formában vagyok, jól érzem magam, és nagyon várom már a szombatot".

Edzője, Fritz Sdunek nem aggódik a meccshiány miatt. „Zsolt nagyon jó formában van, megvan a gyorsasága és erőnléte is. Nagyon jó meneteket vívott hamburgban is a sparring partnerekkel, akik között volt egy orosz srác, akinek a stílusa nagyon hasonlított például Zsolt ellenfeléhez. Lelkesen és elszántan edz, kemény munkát végeztünk az elmúlt hetekben.”

Gracsov eddigi mérlege 12 győzelem egy döntetlen és egy vereség. Erdei mind a 33 meccsét megnyerte eddig. Ha Erdei nyer Gracsov ellen, akkor júniusban az Edwin Rodriguez – Ezequiel Osvaldo Madern-meccs győztesével bokszol egymillió dolláros fődíjért.