Erik, Alexandra
EUR 382,91 Ft
USD 363,94 Ft
9 °C
23 °C

Svájcban árulja magát, olcsó prostituált lett a 23 éves magyar bokszbajnoknő

2013.12.14. 11:45

Kétszeres magyar bokszbajnokként hirdetnek egy örömlányt egy svájci bordélyban. Csötönyi Sándor, az ökölvívók elnöke felismerni vélte a fotóját, és sajnálja, mert tehetséges bokszoló volt, írja a Bors, ahol képeket is mutatnak.

„Lili bevállalós lány, kétszeres magyar bajnok bokszoló, domina!” – ezzel a szöveggel ajánlanak egy csinos, 23 éves szőke nőt, akiről közel száz erotikus képet töltöttek fel, közöttük olyanokat, amelyeken bokszkesztyűben, magyar érmekkel a nyakában pózol.

Egy húszperces menet száz svájci frankba, úgy huszonötezer forintba kerül, egy óra ennek háromszorosa. 

A Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke felismerte a lányt. „Az biztos, hogy felnőtt bajnokságot nem nyert, a juniorok között szerezhetett érmet – mondta Csötönyi Sándor. – Rémlik nekem ez a lány, vidéki volt, vékony, csinos. A képek alapján azóta még inkább kikupálódott, és mellet is csináltak neki. Sajnálatos, hogy abbahagyta a sportot, többre volt hivatott. Egy-két éve tűnt el a ringből, de nem ő az egyetlen, aki ilyesmire adta a fejét."

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek