Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Amir Khan 24 karátos, tízmilliós nadrágban áll ki

2014.12.11. 09:40

Alighanem a boksztörténelem legindokolatlanabb nadrágját viseli majd Amir Khan a hétvégén, amikor összecsap Devon Alexanderrel Las Vegasban. 

A nadrágot huszonnégy karátos arannyal hímezték, lesz rajta krokodilbőrből készült díszítés is, az egész kijön úgy 20-30 ezer fontból, tehát nagyjából tízmillió forintot ér. 

Nyilván senki nem bokszolt még ilyen felszerelésben, de Khan úgy véli, ő nem költekezik úgy, mint mondjuk Floyd Mayweather.

„Floydnak termelnie kell a milliókat, mert rengeteg pénzt ver el. Én nem szórom úgy a pénzt, ahogy ő, nincs szükségem milliárdokra, csak szeretném, hogy jól éljen a családom, és a lányom megfelelő oktatásban részesüljön" - nyilatkozta. Persze az is lehet, hogy a tízmilliós nadrágot az egyik szponzora biztosítja. 

Khan tizenhárom hónap szünet után májusban meccselt legutóbb, akkor egyhangú pontozással, 117-106, 119-104, 119-104 arányban legyőzte Luis Collazót. A brit korábban azt ígérte, ha december elején Alexander ellen jól megy neki, akkor jöhetne végre a nagy meccs Mayweather ellen, de egyelőre nem ezen jár az esze.

„Korábban már elkövettem ezt a hibát, és elvesztettem olyan meccseket, melyeket hoznom kellett volna. Huszonnyolc vagyok, még mindig tanulok, és éhes vagyok a sikerre" - nyilatkozta. 

Khan amerikai promotere, Oscar de la Hoya úgy gondolja, ha nem jön össze jövőre a Mayweather-Pacquiao, akkor Mayweather egyetlen lehetősége az marad, hogy összecsapjon Khannal.