Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Végre itt a világ legjobban várt bokszmeccse

2014.12.13. 16:55

Már csak fél év, és május 2-án Floyd Mayweather és Manny Pacquiao a kötelek közé lép.

„Készen állunk” – mondta mindkét öklöző egy show-műsorban, és az is nyilvánosságra került, hogy a boksztörténet legnagyobb összegéért, 250 millió dollárért fog küzdeni a történelem ma élő két legnagyobb legendája.

"Nagyon szeretnék Manny Pacquiao ellen bokszolni. Korábban már próbálkoztunk ezzel a lehetőséggel, de gondok voltak a doppingtesztek körül. Manny most elszánt, mivel kicsit nehéz helyzetben van, Marquez megverte, a PPV eladásai pedig nem túl biztatóak. Régóta várok rá."

"A meccset természetesen a Showtime társaságnak kell közvetíteni, hiszen ők a legjobbak, én hozzájuk tartozom. Én senkit nem kerülök el, Bob Arum állt mindig a dolog útjában. Az embereket félrevezették, hiszen Arumék hangját hallották csak meg. Most akkor kimondom én is: akarom ezt a meccset Manny Pacquiao-val, csináljuk meg, május 2-án!"

Bob Arum, az egyik legismertebb promóter tehát most nem állt a dolgok útjába, és végre összejöhet a 2008 óta húzódó szupermeccs.

Mayweather eddig mind a 47 profi meccsét megnyerte, 26-ot KO-val. Pacquiao 57-szer nyert, 38-szor KO-val, de volt öt veresége is.