Végre itt a világ legjobban várt bokszmeccse

2014.12.13. 16:55

Már csak fél év, és május 2-án Floyd Mayweather és Manny Pacquiao a kötelek közé lép.

„Készen állunk” – mondta mindkét öklöző egy show-műsorban, és az is nyilvánosságra került, hogy a boksztörténet legnagyobb összegéért, 250 millió dollárért fog küzdeni a történelem ma élő két legnagyobb legendája.

"Nagyon szeretnék Manny Pacquiao ellen bokszolni. Korábban már próbálkoztunk ezzel a lehetőséggel, de gondok voltak a doppingtesztek körül. Manny most elszánt, mivel kicsit nehéz helyzetben van, Marquez megverte, a PPV eladásai pedig nem túl biztatóak. Régóta várok rá."

"A meccset természetesen a Showtime társaságnak kell közvetíteni, hiszen ők a legjobbak, én hozzájuk tartozom. Én senkit nem kerülök el, Bob Arum állt mindig a dolog útjában. Az embereket félrevezették, hiszen Arumék hangját hallották csak meg. Most akkor kimondom én is: akarom ezt a meccset Manny Pacquiao-val, csináljuk meg, május 2-án!"

Bob Arum, az egyik legismertebb promóter tehát most nem állt a dolgok útjába, és végre összejöhet a 2008 óta húzódó szupermeccs.

Mayweather eddig mind a 47 profi meccsét megnyerte, 26-ot KO-val. Pacquiao 57-szer nyert, 38-szor KO-val, de volt öt veresége is.