Mayweather újra kiállna Pacquiaóval

000 Was8924363
2015.05.05. 17:47

Floyd Mayweather hajlandó lenne újra megmérkőzni Manny Pacquiaóval,  amint a Fülöp-szigeteki bokszoló újra egészséges lesz, jelentette az amerikai ESPN egyik riportere, akinek állítólag az amerikai bokszoló írta meg, hogy kész a következő meccsre.

Manny Pacquiao a hétvégén vereséget szenvedett a hétvégén Floyd Mayweathertől, mint később kiderült, sérült vállal vállalta a fellépést. Ezt a sérült vállat kell most műteni, emiatt akár egy évet is kihagyhat, sőt még büntetés, és eltiltás is várhat rá.

Pacquiao fájdalomcsillapító injekciót szeretett volna kapni a meccs előtt, de mivel a mérlegelésnél kitöltött adatlapon nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy sérült vállal, karral vagy kézzel áll-e ki, ezért ezt nem vehette igénybe. Nevada állam törvényei szerint, büntetőjogi felelőssége teljes tudatában valótlant állított a sérült testrészéről, ami D kategóriájú bűntettnek – hamis tanúzás, vagy felbujtás hamis tanúzásra – felel meg. 

Mayweather korábban azt nyilatkozta, hogy szeptemberben befejezi a bokszot, de mivel most legyőzött ellenfele addig biztosan nem épül fel, így csúszhat a visszavonulás.