Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tweetben küldött el mindenkit, és visszavonult Tyson Fury

2016.10.03. 14:38

A boksz a legszomorúbb dolog, amiben valaha részt vettem, egy rakás szar, én vagyok a legnagyobb és visszavonultam, kapják be, szép napot. HA-HA-HA.

Ezt twittelte hétfő kora délután Tyson Fury nehézsúlyú bokszvilágbajnok, aki tavaly vette el a címet a hosszú ideig uralkodó Vlagyimir Klicskótól.

Idén júliusra tervezték a visszavágót, de Fury kihátrált, így halasztottak október végére, aztán szeptember 23-án Fury miatt újra halasztottak. Az ESPN úgy tudja, Furynél kokaint mutatott ki a doppingvizsgálat, és a WADA jelenleg is eljárást folytat ellene, ezért nem áll ki. Valószínűleg el fogják tiltani.

Tyson Fury 28 éves, elméletileg ereje teljében van, és a vádak ellenére még ő több szervezet világbajnoka, bár az IBF 10 nap után elvette tőle a címet múlt decemberben.

A sztori folytatódni fog.