Jolán
2 °C
4 °C

A győzelmét ünnepelte, amikor jeges vödörrel dobták fejbe

2017.02.11. 10:12

Steven Butler és Brandon Cook meccsen emlékezetesre sikeredett Montrealban. Az IBF regionális öve volt a tét a két középsúlyú öklöző között.

Butler 17 győzelem után első vereségét szenvedte el, a szurkolók azonban nem értettek egyet az ítélettel, noha a videón látszik, eléggé támolygott, amikor a hetedik menetben a mérkőzésvezető a leléptetés mellett döntött.

A drukkerek viszont annyira feldühödtek, hogy dobálni kezdtek, majd egyikük a jeges vödröt hajította a ringbe, amelyik fejen találta a győztes Cookot.

A meccs még január végén volt, a videó azonban csak nemrég került elő róla, és a részletek csak most derültek ki. A rendőrség is bekérette a felvételeket, majd öt embert tartóztattak le.

A rossz fiú becenévre hallgató Cook még mindig a történtek hatása alatt van. "Azt hittem, hogy egy üveg repül felém, de nem láttam tisztán, mi az. Próbáltam elhajolni, de nem sikerült. Sokkal nagyobbat ütött, mint egy üveg, kiterültem."

A rendőrség azt állapította meg, hogy Butler sógora dobta a fém vödröt, ami egyébként kis híján a rokonát találta el. Az elkövetőt még nem helyezte szabad lábra a kanadai rendőrség.

A veretlen Cooknak egyelőre nem kötöttek le újabb meccset.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?