Erik, Alexandra
EUR 386,11 Ft
USD 366,58 Ft
11 °C
23 °C

Az MMA-ban tér vissza Floyd Mayweather

2019.11.22. 20:52

Floyd Mayweather jövőre az MMA-ban tér vissza

Floyd Mayweather, öt súlycsoport korábbi profi világbajnok ökölvívója vegyes harcművészetben (MMA) tér vissza 2020-ban – írja az MTI.

A 42 éves amerikai sportoló egy korábbi Instagram-posztjában már közölte, hogy visszatér, de a sportág akkor még nem derült ki, csak pletykákból lehetett hallani, hogy nem bokszolni fog, és feltehetően az MMA-ban próbálja ki magát. Egy újabb bejegyzése után azonban már hivatalos: Mayweather az MMA legjelentősebb szervezeténél, a UFC-nél lép ismét szorítóba jövőre.

Mayweather bokszolóként veretlenül vonult vissza, 50 győzelméből 27 idő előtt született. Eredetileg 2015-ben vonult vissza, de 2017 augusztusában visszatért egy meccsre, akkor épp egy MMA-ból érkező riválissal, Conor McGregorral bokszolt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!



  • Eladnék
  • Betét