Nemcsak szörftudása miatt imádják

2013.08.07. 10:31

Eddig az ausztrál gátfutó Michelle Jenneke go-go táncos bemelegítése vitt mindent, most viszont az Amerikában egyre népszerűbb szörfös Anastasia Ashley produkált kevésbé spontánnak tűnőt, de annál is látványosabbat, miközben a hétvégén egy kaliforniai versenyre készült éppen.

A 26 éves Ashley bemelegítésnek szánt tengerparti riszálását a vetélytársak nem nagyon értették, közönsége azonban így is akadt szép számmal. Egy korábbi interjúban elárulta, ilyenkor általában hip-hopot vagy rockot hallgat, ez tudja igazán kikapcsolni versenyek előtt.

Surfer Anastasia Ashley Twerking Warm-Up Dance

A Hawaii-on született lány hatévesen kezdte el a sportot, első versenyét rögtön megnyerte. Hétévesen saját szponzora volt, tízévesen pedig nála kétszer idősebbekkel versenyzett együtt. Már profiként szörfözött 2003-ban, amikor Amerikában az év legjobb újonc szörfösének választották, 2010-ben nyerte eddigi legnagyobb versenyét, a hawaii Pipeline Prót. Az amerikai profik idei sorozatában összetettben a második helyen áll.

A szörfözésben az ugrásokat, a levegőbe bemutatott gyakorlatokat szereti a legjobban, hullámokból bármilyet, a legnagyobb, amivel eddig szörfösként találkozott hét méteres volt.