Nem Xavi, hanem Casillas a legjobb

2008.07.01. 14:34 Módosítva: 2008.07.03. 16:25
A szakértőknek ellentmondva választották ki az Európa-bajnokság legjobbjait olvasóink. Legkiválóbb védőjük az UEFA-bizottságnak nem is kellett, Eb-játékosuk nem Xavi, hanem a kapu Iker Casillas. Sergio Ramos fizikuma mindent vitt.

Az Eb-győztes Spanyolország nemcsak a legszebben játszott, de övé volt a legjobb védő, középpályás, csatár, kapus és az Eb legkiválóbb futballistája – állítják olvasóink.

Nem az UEFA szakértői által az Eb játékosának jelölt Xavi volt viszont a legjobb, hanem a kapus, Iker Casillas. Xavit önök csúnyán megfosztották a díjtól, és nagy fölénnyel adták azt oda a Real Madrid futballistájának.

A hátvédek között olyan játékost jelöltek meg, aki az UEFA-nak nem is kellett: Sergio Ramost, akit mellékesen a legizmosabbnak és a legjóképűbbnek is választottak.

A középpályán volt a legszorosabb harc: a katalán-spanyol Iniesta és a brazil-spanyol Marcos Senna között. Végül a dél-amerikai származású labdaszerző orrhosszal győzött; őket már az UEFA sem merte kihagyni.

Csatárként David Villát díjazták olvasóink, bár nagyon kedvelték a finálét eldöntő Fernando Torrest is.

A legkomolyabb különbség egy igen és egy nem válasz mennyisége között arra a kérdésünkre jött, tetszett-e az Európa-bajnokság: 3300 helyeslő a 300 tagadóval szemben.  • Hírek
  • Hírek