Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Egyre biztosabb Totti visszatérése

2010.05.04. 16:30

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a nyári dél-afrikai világbajnokságra visszatér az olasz labdarúgó-válogatottba Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya. Marcello Lippi, a címvédő együttes szövetségi kapitánya ugyan konkrét választ nem adott az újságíróknak a Tottival kapcsolatos kérdésekre, ugyanakkor sejtelemesen, mosolyogva beszélt a 33 éves irányító lehetséges visszatéréséről.

„Totti? Várjunk május 11-ig, ekkor kell leadni ugyanis a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek az előzetes listát. Egyelőre nem tervezem, hogy Rómába látogatok, de ott van a telefon és az e-mail is” - nyilatkozta Lippi a válogatott edzőtáborában.

Totti a 2006-os vb-diadal után jelentette be, hogy a jövőben nem kíván az olasz válogatottban szerepelni, a szakvezető azonban lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy ha megváltoztatja a döntését, számít rá a június 11-én kezdődő tornán. A címvédő olaszok ellenfele Paraguay, Szlovákia és Új-Zéland lesz a vb csoportszakaszában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek