Sevcsenko: Minden meccs egy döntő

2012.06.12. 00:32

A ukrán-svéd mérkőzés legjobbja ki más lehetett volna, mint a két gólt szerző Anrij Sevcsenko.

„Nagyon sokféle érzelem dolgozik bennem. Ez fantasztikus. Itthon játszunk az Európa-bajnokságon, nyitómérkőzésen, és nyerünk 2-1-.re. És még jól is védekezünk és játszunk. Nagyon boldog vagyok. Köszönöm az szurkolóknak, akik buzdítottak minket."

Blohin megálmodta Seva 2 gólját

Blohin: "Andrij nem hitte el nekem, amikor elmondtam neki, hogy azt álmodtam, két gólt lő. A svédek döntetlenre játszottak és egyedül Ibrahimovic felelt a gólokért. Mindenki kritizált minket. Azt mondták, nem készültünk fel jól. Bebizonyítottuk az ellenkezőjét."

„Nagyszerű érzés, történelmi győzelem volt. Úgy érzem magam, mintha 20 lennék, nem 35. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki velem volt az előző másfél évben. Rengeteg térd és hátsérülésem volt, de nekik köszönhetően mára jól vagyok."

„A felkészülési meccsek eléggé szerencsétlenre sikerültek. De ma mindenki húzta a másikat, és csodálatosan játszottunk. Micsoda karakteres kombinációk! Jó esélyünk van a következő körbe jutni, most a pihenésre kell koncentrálnunk a pénteki, franciák elleni meccs előtt. Minden meccsre úgy megyünk, mintha döntő lenne. Ma nyitómeccs volt itthon, nyertünk, és megmutattuk nagyszerű futballunk kvalitásait. Így készülünk a következő meccsre is. "

Frontvonal

Átfogó elemzések, világátalakító kérdések és jövőképek egy kötetben.

MEGVESZEM
Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM