Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Müller: Éreztem az ökölcsapást, ahogy Pepe megüt

2014.06.17. 00:41 Módosítva: 2014-06-17 00:43:10

A mesterhármast szerző Thomas Müller és német csapat meglepődött azon, hogy már a félidőre 3-0-s vezetést szereztek Portugália ellen, amelyet végül 4-0-ra vertek első csoportmeccsükön.

„Csak felnéztünk, és azt gondoltuk: hoppá! De még hosszú meccs várt ránk, és nagy forróság volt" – mondta a csatár.

Müllerről állították ki Pepét is, aki először megütötte a németet, majd meg is bólintotta, amint az a földön ült. A portugál szerint Müller rájátszott a párharcukra, azért esett el.

„Szeretném megnézni tévén is az esetet. Éreztem az ökölcsapást, de hogy mi történt utána, arra nem emlékszem pontosan, lehet, hogy összefejeltünk, lehet, hogy nem. Csak remélni tudom, hogy ez nem nézett ki hülyén a tévében. Nem akartam csalni."

Müller elmondta, hogy nem fél Pepével összeveszni. „Az utóbbi négy évben elég sok dolgot megtapasztaltam a nemzetközi meccseken, nem az a fajta fickó vagyok, akit könnyű megijeszteni."

A mesterhármast rúgó csatár nem volt teljesen elégedett meccsükkel. „Volt jópár ellentámadásunk is, amiből még több gólt szerezhettünk volna, ki kellett volna használni a lehetőségeket."