Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ferenc, Olívia
2 °C
5 °C

Kiheverhetetlen csapás a vb-szervezőknek: Jennifer Lopez nem lép fel a megnyitón

2014.06.09. 09:19

Meglepetésre lemondta a csütörtökön kezdődő brazíliai labdarúgó világbajnokság megnyitójára tervezett fellépését Jennifer Lopez, így a rapper Pitbull és a brazil Claudia Leitte nélküle adja elő a torna hivatalos dalát, írja az MTI.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség részleteket nem, csak annyit közölt, hogy az amerikai színésznő, énekesnő "produkciós okokból" nem lép fel.

Jennifer Lopez sajtósai sem nem adtak magyarázatot, csak annyit mondtak, hogy a művésznő "sajnálatos módon nem lesz jelen a labdarúgó világbajnokság megnyitó ünnepségén".

A FIFA tájékoztatása szerint a Brazília-Horvátország mérkőzés előtt a kubai-amerikai Pitbull és Claudia Leitte adja majd elő a We Are One című dalt Sao Paulóban, az Olodum nevű együttes kíséri őket.

A We Are One című számot sokan bírálták Brazíliában, hogy nem felel meg a brazilok bossa novához szokott ízlésének, emellett külföldiek éneklik, javarészt angolul és spanyolul. Claudia Leitte csak néhány másodpercig énekel portugálul a dal végén.

A 2010-es dél-afrikai vb hivatalos dala, a Waka Waka világsláger lett, azt Shakira és a dél-afrikai Freshlyground nevű zenekar készítette.