Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az argentin válogatott kapitányát a szakácsnő zaklatásával vádolják

2018.06.10. 14:33 Módosítva: 2018-06-10 14:34:52

Súlyos váddal illették Jorge Sampaolit az argentin sajtóban. Az ország labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya állítólag zaklatta a szövetség (AFA) egyik alkalmazottját, egy szakácsnőt, akinek aztán a hírek szerint az AFA vezetői egy halom pénzt fizettek, hogy ne beszéljen történtekről.

A hír hitelességének valószínűségét növeli, hogy ugyanaz az újságíró robbantotta ki a botrányt, aki két éve nyilvánosságra hozta, hogy Ezequiel Lavezzi füvet szívott, ami miatt aztán az egész válogatott nyilatkozatstopot hirdetett.

Az újságíró, Gabriel Anello biztos forrásra hivatkozva azt állítja, hogy Sampaoli a válogatott egyik edzőtábora során zaklatta a szövetség alkalmazásában álló szakácsnőt. Ráadásul – Anello állítása szerint – a dologról a szervezet vezetése is tudomást szerzett, de inkább elhallgattatták az áldozatot, abban bízva, hogy a világbajnokság előtt nem kerül nyilvánosságra a történet.

Mint utóbb kiderült, hiába. A botrány tényleg a lehető legrosszabbkor tört ki az argentinok szempontjából, ráadásul Anello állítása szerint Sampaoli az AFA egyik marketingesét is megkörnyékezte, aki a San Lorenzo nevű csapat elnökének lánya .

(via NSO