Orsolya
4 °C
18 °C
Index - In English In English Eng

Az argentin válogatott kapitányát a szakácsnő zaklatásával vádolják

2018.06.10. 14:33 Módosítva: 2018.06.10. 14:34

Súlyos váddal illették Jorge Sampaolit az argentin sajtóban. Az ország labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya állítólag zaklatta a szövetség (AFA) egyik alkalmazottját, egy szakácsnőt, akinek aztán a hírek szerint az AFA vezetői egy halom pénzt fizettek, hogy ne beszéljen történtekről.

A hír hitelességének valószínűségét növeli, hogy ugyanaz az újságíró robbantotta ki a botrányt, aki két éve nyilvánosságra hozta, hogy Ezequiel Lavezzi füvet szívott, ami miatt aztán az egész válogatott nyilatkozatstopot hirdetett.

Az újságíró, Gabriel Anello biztos forrásra hivatkozva azt állítja, hogy Sampaoli a válogatott egyik edzőtábora során zaklatta a szövetség alkalmazásában álló szakácsnőt. Ráadásul – Anello állítása szerint – a dologról a szervezet vezetése is tudomást szerzett, de inkább elhallgattatták az áldozatot, abban bízva, hogy a világbajnokság előtt nem kerül nyilvánosságra a történet.

Mint utóbb kiderült, hiába. A botrány tényleg a lehető legrosszabbkor tört ki az argentinok szempontjából, ráadásul Anello állítása szerint Sampaoli az AFA egyik marketingesét is megkörnyékezte, aki a San Lorenzo nevű csapat elnökének lánya .

(via NSO