Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mint fókák a cirkuszban, úgy járatták a labdát

2018.06.10. 17:02 Módosítva: 2018-06-10 21:59:11

A hamarosan kezdődő futball-világbajnokságra készülő szerb válogatott 5-1-re elkalapálta Bolíviát. A mérkőzés legnevezetesebb eseménye az volt, hogy a szerb válogatott megszületése óta – avagy a jugoszláv válogatott megszűnését követően – senki nem lőtt még a csapatban mesterhármast, szombaton viszont ennek is eljött az ideje

Mitrovicnak jött össze a történelmi bravúr, ha nem is a klasszikus mesterhármas formájában, a három találat közé ugyanis Ljajic és Ivanovic gólja is beékelődött. Utóbbi egészen különleges darab volt, abból a fajtából, amit csak rossz filmekben szoktak lőni.

A felívelést követően visszafejelt labdát mellel tették fel egy újabb fejeshez, amit aztán ollózva íveltek át a tizenhatos másik felére, ott pedig érkezett Ivanovic, és egyből beverte.

Láthatólag remekül elszórakoztatták magukat a fiúk, és milyen jól tették.