Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gündogan összeroskadva sírt az öltözőben, padlón van

2018.06.14. 12:38

Németország nagy erőkkel készül a Mexikó elleni vasárnapi meccsre (Luzsnyiki stadionban lesz öttől), a csapat már Oroszországban edzett, de természetesen továbbra is téma Ilkay Gündogan kifütyülése.

A török származású klasszis, aki bajnok volt idén az angol Manchester Cityvel, azért gerjesztette haragra a német drukkereket, mert meglátogatta Erdogan elnököt, és meglepte egy mezzel is.

A szurkolóknak nagyon nem tetszett ez a vizit, és az utolsó felkészülési meccsen - Leverkusenben - elég érthetően fejezték ki, mit gondolnak erről.

Oliver Bierhoff menedzser most arról beszélt a Sport Bildnek, hogy a 29 éves Özilt viselte meg kevésbé a szurkolók viselkedése, de ő is tart attól, hogy az első meccsen füttykoncertet kapnak, ha hozzájuk kerül a labda.

A 27 éves Gündogan sírt az öltözőben a meccs után - arról is beszámol a Bild. Összeroskadva ült a helyén, a többieknek kellett nyugtatgatniuk, lelket önteni bele.

A legutóbbi edzésen is látszott a testbeszédén, hogy nincs rendben valami. Özil más eset, bár az ő társaságát szokatlanul sokszor kereste Löw kapitány, mintha neki is szüksége lenne támogatásra, a koncentrációja erősítésére.

Az ügyben Angela Merkel kancellár is megszólalt már, megvédte a két futballistát, mondván, nem mérték fel tettük súlyát, és az összefogásra buzdított. Most már mindennél fontosabb a csapat kimagasló helyezése.