Jolán
2 °C
4 °C

Csökkentették Reszeli-Soós büntetését

MTI
2002.02.01. 17:19
A Magyar Labdarúgó Liga (MLL) fellebbviteli bizottsága pénteki ülésén megváltoztatta Reszeli-Soós István korábbi, négy hónapra szóló büntetését, s háromhónapos eltiltásban részesítette a tartalék bíró megsértése miatt.

A testület a döntést azzal indokolta, hogy nem sikerült egyértelműen bebizonyítani, miszerint a volt soproni szakvezető a Vasas elleni november 3-i bajnoki mérkőzésen meglökte a tartalék játékvezetőt.

Ugyanakkor a tréner megsértette és rácsapott az asztalára, ezért háromhónapos büntetést kapott. A fegyelmi bizottság korábban március 4-ig száműzte a kispadról és minden futballal kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta. "Reális döntés született. Soha nem tagadtam, hogy ráütöttem az asztalra és tiszteletlenül viselkedtem a tartalék bíróval" -mondta Reszeli-Soós István.

Reszeli-Soóst november 24-én a soproni futballklubot működtető kft. felügyelőbizottsága a fegyelmi döntésre hivatkozva felmentette a munkavégzés alól.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?