Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gellei Izland elleni kerete

MTI
2002.08.30. 17:37
Ismét szerepel a 21 fős listán Dárdai Pál (Hertha BSC) neve, aki az augusztus 21-i, Spanyolország elleni budapesti összecsapáson családi gyász miatt nem lépett pályára.

Meghívót kapott a 39-szeres válogatott Lipcsei Péter (FTC) is, aki több mint négy éve nem jutott szóhoz az együttesben, míg Molnár Balázs (ZTE) személyében akár újoncot is avathat a szakvezető.

A keret tagjai (kivéve az este még bajnoki mérkőzést játszó Újpest és ZTE játékosait, valamint a csak csütörtökön csatlakozó cottbusi különítményt) hétfőn 13 órakor találkoznak a Puskás Ferenc-stadion toronyépületében, majd Tatán készülnek. A csapat csütörtökön utazik Izlandra, a reykjavíki mérkőzés magyar idő szerint 18 órakor kezdődik.

Kapusok:
Babos Gábor (NAC Breda), Király Gábor (Hertha BSC)

Védők:
Dragóner Attila (FTC), Fehér Csaba (NAC Breda), Gyepes Gábor (FTC), Juhár Tamás (Újpest FC), Lőw Zsolt (Energie Cottbus), Sebők Vilmos (Energie Cottbus), Urbán Flórián (ZTE)

Középpályások:
Böőr Zoltán (Debreceni VSC), Dárdai Pál (Hertha BSC), Halmosi Péter (Grazer AK), Kabát Péter (Denizlispor), Lipcsei Péter (FTC), Lisztes Krisztián (Werder Bremen), Miriuta Vasile (Energie Cottbus), Molnár Balázs (ZTE)

Csatárok:
Fehér Miklós (Benfica), Gera Zoltán (FTC), Kenesei Krisztián (ZTE), Tököli Attila (FTC)

Biztonsági tartalékok:
Szűcs Lajos (FTC), Füzi Ákos (MTK Hungária), Korolovszky Gábor (Újpest FC)