Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Húszmillió euróért eladó a Chievo

MTI
2002.11.05. 20:03
Húszmillió euróért eladó az olasz Chievo labdarúgócsapata. Luca Campedelli tulajdonos azért akar megválni az együttestől, hogy annak finanszírozása ne veszélyeztesse vállalkozását, illetve hogy biztosítva legyen a klub jövője.
- A vevőnek az én elképzeléseimet kell követnie, de több pénzt kell adnia, mint amennyit én tudok - mondta a Serie A legfiatalabb, 35 éves klubelnöke.
A Chievo 228 ezer eurós veszteséggel zárta az elmúlt idényt, ebben a szezonban félmilliós mínusznál tart.
A veronaiak sokáig az amatőrligában szerepeltek, majd 1986-ban kerültek fel - a mostani elnök édesapjának a segítségével - a profik közé, a negyedosztályba. Az élvonalban tavaly mutatkoztak be, s azonnal az érdeklődés középpontjába kerültek. Egy pillanatig sem kellett rettegniük a kieséstől, sőt néhány hétig még listavezetők is voltak, végül az UEFA Kupa-indulást jelentő 5. helyen végeztek. A mostani szezonban 7 forduló után hatodikok, megelőzve többek között az AS Romát és az AC Parmát.
Az elnök cáfolta a híreszteléseket.