Roberto Baggio gúnyolódik Trapattonival

MTI
2003.02.05. 16:33
Roberto Baggio, az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Brescia világklasszisa egyetlen alkalmat sem hagy ki: amikor csak teheti, akkor Giovanni Trapattonit, a válogatott szövetségi kapitányát kritizálja.

A Corriere della Sera című lap megkérdezte az 1993-ban Aranylabdás csatártól, mit szól ahhoz, hogy a szurkolók nagy része még mindig azt szeretné, ha újra szerephez jutna a nemzeti tizenegyben.

- Hagyjanak engem békén! Majd az argentin válogatottban - válaszolt a 35 éves támadó, utalva Trapattoni legutóbbi döntésére.

A tréner vasárnap úgy nyilatkozott, hogy szívesen látná együttesében a Juventus argentin származású, de kettős állampolgárságú középpályását, Mauro Camoranesit, aki el is fogadta a szóbeli meghívást.

Baggio azért utálja Trapattonit, mert kihagyta őt a tavalyi vb- keretből, pedig kirobbanó formában futballozott az előző szezon utolsó fordulóiban, s csapatát szinte egymaga mentette meg a kieséstől.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla