Berlusconi: döntetlen után tizenegyesek döntsenek

MTI
2003.02.10. 18:38
Silvio Berlusconi olasz kormányfő, az AC Milan labdarúgócsapatának elnöke szabályváltoztatási elképzeléseibe avatta be a Contrecampo című sportlap olvasóit.
- Üdvözölném, ha a csapatok többet cserélhetnének, valamint azt is, hogy a döntetlenre végződött mérkőzéseket mindig tizenegyesek döntsék el - mondta Berlusconi.
Javaslatai között szerepel, hogy a találkozókon csak a tiszta játékidőt mérjék, két bíró dirigáljon és szigorítsák a büntetők megítélésének szabályait.
Berlusconi hozzátette: hajlandó tesztmérkőzéseket is rendezni, hogy kipróbálják ötleteit. Ugyanakkor elismerte, hogy nincsenek illúziói a változtatást illetően:
- Az sem baj, ha minden marad úgy, ahogy eddig volt. A futball valamennyi hibájával együtt csodálatos játék, tulajdonképpen az élet metaforája.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla