Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Recoba és Dario Silva bojkottálja hazája szövetségét

MTI
2003.02.14. 12:55
Az Internazionaléban játszó Alvaro Recoba és a Malagát erősítő Dario Silva bojkottal fenyegeti az uruguayi szövetséget (AUF).

A dél-amerikaiak két legnagyobb egyénisége addig nem kíván pályára lépni a válogatottban, amíg nem fizetik ki nekik a korábban beígért prémiumot.

- Az az igazság, hogy még mindig nem kaptuk meg a világbajnoki részvétel kiharcolásáért járó pénzt. Összesen 2 millió dollárral tartozik nekünk a szövetség - háborgott Recoba.

Amennyiben az AUF azt szeretné, hogy a két csatár játsszon a következő selejtezősorozatban is, akkor augusztusig rendeznie kell az adósságot, ugyanis Dél-Amerikában már a nyár végén elkezdődik a versenyfutás a kontinens négy vb-kvótájáért.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek