Aladár, Álmos
-1 °C
1 °C
Tóth Ivett
szerda 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Gera indította el a Fradi Mail-t

Index
2003.04.16. 15:40
Azok az érdeklődők, akik szeretnék a freemail szolgáltatást igénybe venni, megtehetik ezt a Ferencváros hivatalos oldalán az FTC.hu website-on.

A szolgáltatás érdekessége, hogy nem csupán egyfajta e-mail cím választható egy névhez, hanem fokozatosan bővül majd azoknak a domaineknek a neve, melyekre bárki regisztrálhat mail címet magának.

Az FTC.hu internetes shop, a Fradi TV, a Fradi MKB VISA kártya, a 100% FRADI színes hetilap, és a Fradi Sör után egyébként ez már a hatodik olyan újítás a Ferencvárosnál, amelyre korábban még nem volt példa a hazai labdarúgó csapatokat működtető vállalkozások körében.

A szolgáltatást április 16-án 11 óra után pár perccel Gera Zoltán indította útjára. A válogatott csatár rögtön három e-mail címet is választott magának az FTC.hu ingyenes és bárki által hozzáférhető levelező rendszerén, és lefoglalta a gerzson@fradista.hu, a piszkalok@csakafradi.hu, és a firkalok@hajrafradi.hu regisztrációs lehetőségeket.

Gera üdvözlő levelet is írt a jelentkezőknek, melyet mostantól automatikusan megkap minden olyan felhasználó, aki regisztrál magának fradista E-mail címet.

Gera Zoltán, mint első felhasználó azt is elmondta, hogy miért ezt a három e-mail címet választotta: - Azt hiszem a gerzson@fradista.hu címet nem kell magyaráznom, a piszkalok@csakafradi.hu és a firkalok@hajrafradi.hu címeket pedig az indokolta, hogy gyakran szoktam használni a firkálok és piszkálok kifejezéseket, melyeket a cselezésre illetve a gólszerzésre szoktam érteni.