Géza
-11 °C
-4 °C
Curling
Percről Percre

Ronaldinho Olaszországba vágyik

MTI
2003.04.18. 16:26
Ronaldinho, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának brazil világbajnoka azt mondta, hogy a következő idényben szívesen játszana Olaszországban.

- Több olasz klub is érdeklődött irántam, s megmondom őszintén, bár nagyon jól érzem magam Párizsban, örömmel szerepelnék az Internazionaléban, a Juventusban, vagy az AC Milanban - nyilatkozott a támadó a La Gazzetta dello Sportnak.

- Ki ne tenné ezt az én helyemben? De a dolgok majd elrendeződnek, én most a játékra koncentrálok. Roberto bátyám, aki egyben a menedzserem is, a jövő héten érkezik Franciaországba, s akkor már többet tudok mondani.

A brazil futballista helyzete szinte hónapról-hónapra változik a francia fővárosban. Már többször összeveszett Luis Fernandez vezetőedzővel, ezért sokáig úgy tűnt, hogy januárban csapatot cserél. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy a tréner nyáron távozik a PSG-től, így elképzelhető, hogy Ronaldinho mégis marad, bár az Arsenal és a Manchester United is csábítja. A brazil játékos szerződése 2006 júniusában jár le.