Berta, Bettina
15 °C
26 °C

Megverte volt barátnőjét a drogos kapus

MTI
2003.10.29. 14:45
Az angol rendőrség letartóztatta Mark Bosnichot, a Chelsea labdarúgócsapatának korábbi kapusát, mert az ausztrál hálóőr súlyosan bántalmazta ex-menyasszonyát.

A Scotland Yard egy elegáns londoni szórakozóhelyen fogta le a doppingügyéről is elhíresült 31 éves futballistát, majd óvadék ellenében szabadon engedte. Volt barátnőjét, Sophie Andertont kórházba szállították: Bosnich úgy elverte, hogy a 26 esztendős fotómodell teste tele volt sebekkel és kék foltokkal.

Bosnich-ról november elején derült ki, hogy doppingtesztje pozitív eredményt hozott, és kokain jelenlétét mutatta ki a szervezetében. Röviddel később depresszió miatt kórházi kezelésre is szorult, majd hamarosan megvonták heti 40 ezer fontos fizetését, s a klub január 7-én felbontotta szerződését. A játékos maga is elismerte, hogy hetente ötezer fontért vásárolt drogot.

A néhány éve még a világ élvonalába tartozó kapus 2001. november 18-án védett utoljára a londoni együttesben a gólnélküli döntetlennel zárult, Everton elleni idegenbeli bajnokin.