György
14 °C
24 °C

Megnyerte a válópert a Manchester egykori sztárjának felesége

MTI
2004.04.15. 09:59
Megnyerte a házasságtörés miatt indított válópert George Best második felesége. Alex Best kilenc év után hagyta el a Manchester United egykori klasszis labdarúgóját.

A válást rendkívül gyorsan kimondták, mivel az 57 éves Bestet felesége ágyban találta egy meg nem nevezett hölggyel. A bíróságon az asszony nem volt hajlandó kibékülni férjével, és elmondta, hogy nem tud megbocsátani neki.

Best házassága már tavaly veszélybe került, amikor a bulvárlapok címoldalán újra alkoholproblémái miatt szerepelt. Az alkoholizmus volt az oka annak is, hogy Best néhány hónapja májátültetésen esett át. A házaspár egyébként november óta nem élt együtt, azóta, hogy a volt futballista részegen dühöngött és szétverte a felesége autóját.

George Best 1968-ban tagja volt a Manchester United BEK-győztes csapatának. Az együttesben összesen 465 mérkőzést játszott és 180 gólt lőtt. Szerepelt az Egyesült Államokban is, a Los Angeles Aztecs, a Fort Lauderdale Strikers és a San Jose Earthquakes együtteseiben 139 találkozón 54-szer volt eredményes.